εφαρμογή timologio, by ΑΑΔΕ...
αν εξαιρέσουμε το rebranding κάποια τυχαίας αμερικάνικης εφαρμογής που δεν τηρεί καν το ελληνικά encoding σε νουμερα (μιλαμε για την εφορία/τιμολόγια...),
η κυρίως οθόνη είναι απλή, με λευκό φόντο και εύκολη στο μάτι, με λίγα γράμματα για να μη ζαλίζεσαι :

504 Gateway Time-out
Microsoft-Azure-Application-Gateway/v2

----
με την εγγύηση του συννεφου της M$ (= εθνικός εργολάβος)... 😝

φυσικά για τυχόν ερώτηση/πρόβλημα σχετικά με την εφαρμογή timologio, το ξεχνάμε... από 1/11/2021 έχουμε στείλει τουλάχιστον 6 ερωτήσεις/αιτήματα και δεν έχουμε λάβει ούτε λέξη ως απάντηση.. και ενώ από 1/1 το mydata έχει γίνει υποχρεωτικό... (!!)
ακόμα και οι λογιστές λένε ότι δεν υπάρχει πρόσωπο στο mydata, ούτε κάποιος να ρωτήσεις.. και τηλέφωνα δεν σηκώνει ποτέ κανείς στην ααδε..
πιο πολύ μοιάζει με phishing σαιτ που έχει τα στοιχεία όλων των πολιτών, παρά με οικονομική υπηρεσία.

Suivre

αιτημα-ερωτηση απο 23/12 για ανυπαρκτο παραστατικό, απαντήθηκε 23/2 (το 1ο απο τα 6 που λάβαμε έστω απάντηση) :
"Σας ενημερώνουμε ότι υπήρχε τεχνικό πρόβλημα, το οποίο έχει αποκατασταθεί. Σε περίπτωση που εξακολουθεί να υφίσταται, παρακαλούμε όπως επανέλθετε με νεότερο μήνυμα στην υπηρεσία μας."

συνεχίζει η αλήθεια είναι. εχει ξαναεμφανιστεί και έχουμε στείλει και άλλα σχετικά αιτήματα, αλλά γράφουμε στα social το πόνο μας, γιατί δε περιμένουμε σοβαρή ασχολία από κάποι@ εκεί στη καλιφόρνια.

· · Web · 0 · 0 · 0
Inscrivez-vous pour prendre part à la conversation
Framapiaf

Le réseau social de l'avenir : pas de publicité, pas de surveillance institutionnelle, conception éthique et décentralisation ! Gardez le contrôle de vos données avec Mastodon !